Morris Minor Ladbil til leje i Dianalund

Det ser man ikke ofte!

Morris ladbil i bedste gør-det-selv familieprojekt gennem ca. 3 år! Nu er sådan at min søn er smed og jeg har skruet på. Biler siden jeg var lille og har kørt lastbil siden mit 18'ne år. Så jeg havde iderne med op bygningen. Vi har vund

Morris ladbil i bedste gør-det-selv familieprojekt gennem ca. 3 år! Nu er sådan at min søn er smed og jeg har skruet på. Biler siden jeg var lille og har kørt lastbil siden mit 18'ne år. Så jeg havde iderne med op bygningen. Vi har vundet mange pokaler ved trucker træf rundt i landet. Bilen er også brugt til messer og andre udstillinger. Bilen kan lejes til konfirmationskørsel,  jubilæum og andre jobs.

Beregn pris

Få en pris på 30 sekunder. Vælg begivenhedstype nu!

Ejer

user-profile-photo

Tonny

  Ejerens responstid er inden for 24 timer.

Mærke
Morris
Model
Minor Ladbil
Årgang
1964
Gennemsnitshastighed
100 km/t
Timepris
DKK 750,00
Minimumspris
DKK 1.500,00
Lokation
Dianalund
Passagerer
1