Morris Minor Ladbil for hire in Dianalund

Det ser man ikke ofte!

Morris ladbil i bedste gør-det-selv familieprojekt gennem ca. 3 år! Nu er sådan at min søn er smed og jeg har skruet på. Biler siden jeg var lille og har kørt lastbil siden mit 18'ne år. Så jeg havde iderne med op bygningen. Vi har vund

Morris ladbil i bedste gør-det-selv familieprojekt gennem ca. 3 år! Nu er sådan at min søn er smed og jeg har skruet på. Biler siden jeg var lille og har kørt lastbil siden mit 18'ne år. Så jeg havde iderne med op bygningen. Vi har vundet mange pokaler ved trucker træf rundt i landet. Bilen er også brugt til messer og andre udstillinger. Bilen kan lejes til konfirmationskørsel,  jubilæum og andre jobs.

Calculate price

The vehicle you're about to book has only 1 passenger seat. This is not a "Self Drive" vehicle that you can drive together as a couple.

Calculate price

You can request other time slots directly with the owner
Vehicle collection address: Dianalund

Owner

user-profile-photo

Tonny

  Owner's response time is within 24 hours.

Make
Morris
Model
Minor Ladbil
Average speed
100 km/h
Passengers
1
Hourly rate
Kr.750 DKK
Minimum price
Kr.1 500 DKK
Year
1964
Location
Dianalund