• Klassiske & drømmebiler til leje

    Priser fra 1400,- & Danmarks største og smukkeste udvalg!

    Find dit køretøj

Om os

BookAclassic er den førende online booking portal for leje af klassikere og veterankøretøjer. Vi er verdens hurtigst voksende platform for retro køretøjer, der aldrig går af mode!

Vores mål er at gøre BookAclassic det foretrukne booking site for klassiske køretøjer på verdensplan. Og vi er godt på vej. Vores effektivitet, hurtige service og enkle online booking system bringer flere kunder til hver dag.

BookAclassic tilbyder den mest omfattende online samling af klassikere og veterankøretøjer til private- og firmaarrangementer, filmproduktioner, reklamer, messer og museer.

Booking System
Countries
Online
Offline
Map

Livet er for kort til kedelige biler

BookAclassic blev bragt til verden, fordi vi havde fået nok af usmagelige, kvadratiske og praktiske køretøjer. Vi er her for at øge kendskabet til klassiske køretøjer med sjæl, klasse og karisma og puste nyt liv i dem. Vi ønsker at dele vores begejstring og passion for smukke og elegante klassiske biler og fylde vejene med smukke og sexede køretøjer!

Britisk selskab med danske rødder

BookAclassic er udtænkt af en innovativ dansk iværksætter og passioneret bilentusiast. Konceptet har vist sit værd i Skandinavien, og vi er nu på vej videre ud i hele Europa med det mål at blive det foretrukne booking site for klassiske biler på verdensplan.

BookAclassic – Drive your dream!

BookAclassic Ltd.
65 Carter Lane
London, EC4V 5HF
United Kingdom

Company Reg. No 07733024

+44 20 3826 8070