Om os

BookAclassic er den førende online booking portal for leje af klassikere og veterankøretøjer. Vi er verdens hurtigst voksende platform for retro køretøjer, der aldrig går af mode!

Vores mål er at give alle mulighed til at opleve følelsen af at køre en klassisk bil eller super bil. Nyd oplevelsen af at køre din drømmebil, mens du er på ferie eller til hvilken som helst begivenhed. Med BookAclassic kan du køre gennem Toscana i en klassisk Alfa Romeo Spider eller cruise på Route 66 i en Ford Mustang cabriolet fra 1966. Uanset hvor du tager hen, tager vi med med dig.

BookAclassic tilbyder den mest omfattende online samling af klassikere og veterankøretøjer til private- og firmaarrangementer, filmproduktioner, reklamer, messer og museer. Vores effektive service og enkle online booking system på mange sprog giver os flere glade kunder og bilejere hver dag.

Booking System
Countries
Online
Offline
Map

Livet er for kort til kedelige biler

BookAclassic er udtænkt af en innovativ dansk iværksætter og passioneret bilentusiast. BookAclassic blev bragt til verden, fordi vi havde fået nok af usmagelige, kvadratiske og praktiske køretøjer. Vi er her for at øge kendskabet til klassiske køretøjer med sjæl, klasse og karisma og puste nyt liv i dem. Vi ønsker at dele vores begejstring og passion for smukke og elegante klassiske biler og fylde vejene med smukke og sexede køretøjer!

BookAclassic – Drive your dream!

BookAclassic Ltd.
69 Carter Lane
London, EC4V 5EQ
United Kingdom

Company Reg. No 07733024

+44 20 3826 8070