Veteranbiler udlejning · Rekvisitter udlejning · Biler til filmoptagelse

Biler til filmoptagelse og fotoshoots

Vi har specialiseret os i, at levere veteranbiler og unikke filmbiler til filmproduktion og filmoptagelser. Vi har Skandinaviens største udvalg af unkke filmbiler, i vores online katalog. Finder I ikke den filmbil I søger online, har vi kontakt til mere end 15.000 veteranbilejere. Så finder I ikke den rigtige filmbil på vores site, kan vi sagtens finde den alligevel. Vi har også stor erfaring med, at finde tidstypiske biler til alle former for film- og TVproduktioner – så bilen afspejler det look I ønsker i filmen. Vi har suppleret flere filmproduktioner med samtlige filmbiler og kan også hjælpe jer. BookAclassic har biler som har medvirket i film så som: James Bond – Die Another Day, Hvidstengruppen, Dirch, Matador og Olsenbanden.

Biler til reklamejobs

Vi har leveret flere unikke klassiske biler til reklamefilm, som er vist på TV2 og andre kanaler. Vi har dermed en god erfaring med, hvad reklamebranchen ønsker og stræber efter at finde en bil der underbygger budskabet om det produkt, som bilen skal være med til at sælge! Så står I med en reklameopgave der skal spices op med en unik bil, fly, motercykel eller noget helt andet - så er vi stedet hvor  dette kan lade sig gøre.

Events

Unikke events og store firmafester, BookAclassic.com kan finde biler, der kan gøre eventet fantastisk. Skal Elvis køres ind i en pink Cadillac, eller skal I bruge et jetfly – så kontakt os! Eller hvad med en 1930’er gangsterbil til en Al Capone lounge, det klarer vi! Så lad din fantasi flyve!

Messer & Udstillinger

Intet kan trække publikum til som sjældne biler eller motorcykler. BookAclassic.com har et stort udvalg af sjældne messebiler og udstillingsbiler på lager. Vi kan agere som mellemmand, og finde specialbiler eller udstillingsbiler med en unik historie, som kan tiltrække mange beskuere. Så har I brug for et unikt blikfang, til jeres messe eller udstilling, så tjek vores online katalog, af specialbiler og veteranbiler til udstilling og messer.

Section background
Classic vehicle

Har du brug for et klassisk køretøj?

Gør brylluppet eller festen uforglemmelig. Find en drømmebil lige i nærheden.

Find dit køretøj
Classic vehicle garage

Er du ejer af et køretøj?

Gratis annoncering af dit klassiske køretøj. Helt gratis. Ingen årlig afgift eller binding.

Registrer dit køretøj

Ønsker du at få regelmæssige opdateringer?

Tilmeld dig nu

  De seneste klassiske bilnyheder!

  Bliv den første til at få ekslusive tilbud på email fra BookAclassic!

  Få inspiration fra hele verden om arrangementer og klassiske bilrejser!