Lej kør-selv sportsvogne eller luksus limousiner

Self Drive classic car hire

Drømmer du om at leje og køre en Ferrari, Bentley eller Aston Martin for en dag?

Kør-selv sportsvogne og drømmebiler hos BookAclassic. Mange bilentusiaster har en drøm om at eje deres egen klassiske eller veteranbil, men har af den ene eller anden årsag ikke muligheden. Hvad hvis du kunne leje en kør-selv klassiker, og mærke spændingen ved selv at sidde bag rattet? BookAclassic tilbyder fans af veteran- og klassiske biler chancen for at få drømmen til at gå i opfyldelse. Med vores smarte bookingsystem kan du opleve suset og glæden ved at køre i din drømmebil, så længe du har lyst!

BookAclassic tilbyder kør-selv sportsvogne og drømmebiler i hele Danmark. Leje af kør-selv sportsvogne og drømmebiler er ganske nyt i Danmark, men BookAclassic kan tilbyde de mest luksuriøse køretøjer indenfor sportsvogne så som Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Maserati, Bentley, Jaguar samt Porsche.

Lej en Ferrari til en unik kør-selv oplevelse

Klassiske biler og sportsvogne skiller sig ud fra mængden, og takket være en voksende popularitet, får de ofte folk til at standse op og kigge en ekstra gang. Overvejer du også at leje en i stedet for at eje den? Det er en fantastisk oplevelse at få nøglerne til en kør selv Ferrari, Lamborghini eller Aston Martin. Her får du lov til at leve drømmen for en dag, eller hel uge som ”ejer” af en unik sportsvogn – drømmen om at være ejer af en fuldblods sportsvogn.

Leje pr. dag, weekend eller en hel uge - du bestemmer

Hos os kan du leje en Porsche eller Ferrari på 3 forskellige måder. Vi kan tilbyde drømmebilsleje pr. dag. Der kan også tilbyde kør selv leje på weekendbasis med afhentning af bilen fredag og aflevering igen søndag. Endelig kan vi tilbyde dig at leje en drømmebil en hel uge. Dette vil give dig god mulighed for at mærke hvordan det er at eje en drømmebil så som en Aston Martin eller Lamborghini.

  • 8000+ Begivenheder

  • 6000+ Køretøjer

  • 35+ Lande

  • 24/7 Support

Vi er med dig hele vejen

Er du i fuld gang med at planlægge bryllupsrejsen, et særligt arrangement eller bare en miniferie, og er du ligeså træt af at køre i de samme uinspirerede, nymoderne biler som mange andre - så er det godt at du hos os altid kan finde en klassiker, der passer perfekt til lejligheden uanset hvor du er, takket være vores globale netværk! Hos BookAclassic finder du tusindvis af klassikere og veteranbiler spredt over hele verden, som lejes af kunder på tværs af alle mulige landegrænser. Book drømmebilen til din næste rejse hjemmefra på et hvilket som helst sprog, så du kan følge med i hele bookingprocessen i dit modersmål. Du kan oven i købet få bilen leveret til den lufthavn, du ankommer til.

Hvad siger du til en stilfuld Jaguar E-type til din årlige tur til Mallorca. Eller hvad med en køretur gennem det idylliske Toscanske landskab i en rød 1960’er Alfa Romeo Cabriolet?! Sammen med os er din drømmetur blot få klik væk. Uanset om du altid har drømt om at smide kufferten bagi en amerikansk klassiker og cruise på Route 66, eller skyde ferien i Alperne i gang med stil bag rattet på en retro Mercedes, komplet med originale lædersæder og autentisk stereoradio – så har vi bilerne der skal til, for at få din drøm til at gå i opfyldelse.

Find dit køretøj
World map

Vores proces

Sådan fungerer det

Globe
Find

din drømmebil

Du er kun 20 sekunder fra at kunne booke en drømmebil. Her finder du verdens mest omfattende samling af unikke klassiske biler og sportsvogne. Drømme er bedre i det virkelige liv!

Hands
Book

din drømmetur

Udforsk vores samling og få prisoverslag på dit arrangement med det samme. Processen for booking og betaling er enkel og sikker. Vi vil guide dig hele vejen.

Vehicle
Gør drømmen

til virkelighed

Så snart din bestilling er bekræftet, vil ejeren af køretøjet kontakte dig direkte for at afklare alle nødvendige detaljer før din store dag. Så vil du være klar til en uforglemmelig oplevelse.

Den ultimative gaveide!

Er din partner en bilentusiast, som går drømmer om at køre i en helt særlig bilmodel? Har du et familiemedlem som fylder rundt, eller en retro-elskende ven med benzin i blodet? En kør-selv oplevelse er den ultimative gave til bilnørden. Du vælger selv den præcise dato og klokkeslet for leveringen, så du kan overraske modtageren på det helt rigtige tidspunkt!

En kør selv oplevelse eller weekend leje af en Porsche er den perfekte gave til manden der har alt, eller til kvinden med benzin i blodet. Det bliver en oplevelse som aldrig glemmes. Gavekort til en kør-selv dag i en Ferrari, Lamborghini, Porsche eller Aston Martin kan købes på vores gavekort side.

Vores instruktører giver grundig instruktion - så du er tryg

Du er i sikre hænder ved leje af en kør selv bil gennem BookAclassic. Inden du får ”vilddyret” med hjem vil du blive grundigt oplært i at køre Lamborghini’en eller Ferrari’en du har lejet. Der er også mulighed for en grundig prøvetur sammen med instruktøren så du føler dig tryg, når du kører på weekendtur i din lejede sportsvogn. Alle kør-selv biler på BookAclassic er ejet af vores mange partnere, der alle har en passion for biler, og som sørger for køretøjerne altid er vedligeholdt i overensstemmelse med vores høje standarder. Skulle du have spørgsmål ved afhentningen, står bilejeren altid klar til at besvare disse og rådgive dig, så du får den bedste kør-selv oplevelse.

Vi stiller krav til dig

Ved leje en sportsvogn eller drømmebil på dagsbasis stiller vi også krav til dig – bilerne er ikke legetøj. Bilerne er stærke maskiner med masser af hestekræfter, og skal derfor behandles med stor respekt. Derfor har vi instruktører tilknyttet kør-selv udleje. De skal sikre at du kan styre bilen og har de fornødne kørekvalifikationer der skal til, for at mestre opgaven med at leje en Ferrari til kør-selv. Du skal selvsagt have et gyldigt kørekort men også være over 25 år gammel. Endvidere kan der kræves at du underskriver en kontrakt på en selvrisiko på op til 25.000 på den valgte drømmebil.

Book og kør!

BookAclassic’s kør-selv prisberegner er et smart værktøj, der sikrer at du får den bedst mulige booking-oplevelse, takket være den enkle og hurtige bookingproces. Vores intelligente pris-algoritme er udviklet gennem flere tusinde bookings, og giver dig de bedste og mest konkurrencedygtige priser på markedet. Hvert år benytter tusindvis af bilentusiaster vores bookingsystem, til at leje biler på tværs af mange forskellige landegrænser. Vores kør-selv oplevelser har altid været en kæmpe succes, og vi kan derfor tilbyde en af de mest fleksible og professionelle services indenfor biludlejning.

BookAclassic er din genvej til din kør-selv drøm - Book bilen i dag, og få drømmen til at gå i opfyldelse.

Find dit køretøj
World map

Bliv inspireret

Tjek vores verden

Driving: Lake District

Venture to one of England's most beautiful locations where the roads are a petrolhead's dream.

Læs mere
Passion for Porsche

Spend a balmy summer's evening cruising past the Dolomites in a red Porsche 911

Læs mere
France: our top 10!

As World Champions once again, I feel it's only right that we celebrate the beautiful country of France.

Læs mere
SAS dreams

Joining up with 22 SAS Pandion and Gold members on the British Classic Car weekend

Læs mere

Kundeanmeldelser

Testimonial from Joe Hindle dk - Enkel og hurtigt! Joe Hindle Kunde

Enkel og hurtigt!

Hjemmesiden er virkelig nemt at bruge, og du kan straks beregne en pris, så alt i alt er det nemt at foretage bestilling. Fik kontakt til bilejeren meget hurtigt efter bookingen online, og fik aftalt alle detaljer om bryllupsdagen. Bilen var super og ejeren imødekommende - god kommunikation. Kan 100% anbefale BookAclassic!

Testimonial from Emma Williams dk - Pålidelig bookingproces! Emma Williams Kunde

Pålidelig bookingproces!

Oplevelsen var fantastisk værdi for pengene! Jeg var bekymret i begyndelsen da jeg skulle bestille på hjemmesiden direkte, men det gik betryggende og fint og resultatet var fantastisk! Bilens ejer var helt fantastisk, han var så venlig og udvekslede e-mails med ideer til arrangementet. Vil helt klart anbefale og bruge igen!

Testimonial from Joe Hindle dk - Enkel og hurtigt! Joe Hindle Kunde

Enkel og hurtigt!

Hjemmesiden er virkelig nemt at bruge, og du kan straks beregne en pris, så alt i alt er det nemt at foretage bestilling. Fik kontakt til bilejeren meget hurtigt efter bookingen online, og fik aftalt alle detaljer om bryllupsdagen. Bilen var super og ejeren imødekommende - god kommunikation. Kan 100% anbefale BookAclassic!

Testimonial from Emma Williams dk - Pålidelig bookingproces! Emma Williams Kunde

Pålidelig bookingproces!

Oplevelsen var fantastisk værdi for pengene! Jeg var bekymret i begyndelsen da jeg skulle bestille på hjemmesiden direkte, men det gik betryggende og fint og resultatet var fantastisk! Bilens ejer var helt fantastisk, han var så venlig og udvekslede e-mails med ideer til arrangementet. Vil helt klart anbefale og bruge igen!

Ønsker du at få regelmæssige opdateringer?

Tilmeld dig nu

  De seneste klassiske bilnyheder!

  Bliv den første til at få ekslusive tilbud på email fra BookAclassic!

  Få inspiration fra hele verden om arrangementer og klassiske bilrejser!