Lej en kør selv sportsvogn eller luksus limousine

Drømmer du om at leje og køre en Ferrari, Bentley eller Aston Martin for en dag?

Så er du landet det helt rigtige sted. BookAclassic tilbyder kør selv drømmebiler og sportsvogne i hele Danmark. Leje af kør selv sportsvogne og drømmebiler er ganske nyt i Danmark men BookAclassic kan tilbyde de mest luksuriøse indenfor sportsvogne så som Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Maserati, Bentley, Jaguar samt Porsche.

Lej en Ferrari til en unik kør selv oplevelse

Det er en fantastisk oplevelse at få nøglerne til en kør selv Ferrari, Lamborghini eller Aston Martin. Her får du lov til at leve drømmen for en dag eller hel uge som ”ejer” af en unik sportsvogn – drømmen om at være ejer af en fuldblods sportsvogn.

Leje pr. dag, weekend eller en hel uge – du bestemmer

Hos os kan du leje en Porsche eller Ferrari på 3 forskellige måder. Vi kan tilbyde drømmebilsleje pr. dag. Der kan også tilbyde kør selv leje på weekendbasis med afhentning af bilen fredag og aflevering igen søndag. Endelig kan vi tilbyde dig at leje en drømmebil en hel uge. Dette vil give dig god mulighed for at mærke hvordan det er at eje en drømmebil så som en Aston Martin eller Lamborghini.

Den ultimative gaveide!

En kør selv oplevelse eller weekend leje af en Porsche er den perfekte gave til manden der har alt eller til kvinden med benzin i blodet. Det bliver en oplevelse som aldrig glemmes. Gavekort til den kør selv dag i en Ferrari, Lamborghini, Porsche eller Aston Martin kan købes på vores gavekort side.

Vores instruktører giver grundig instruktion – så du er tryg

Du er i sikre hænder ved leje af en kør selv bil gennem BookAclassic. Inden du får ”vilddyret” med hjem vil du blive grundigt oplært i at køre Lamborghini’en eller Ferrari’en du har lejet. Der er også mulighed for en grundig prøvetur sammen med instruktøren så du føler dig tryg når du kører på weekend tur i din lejede sportsvogn.

Vi stiller krav til dig

Ved leje en sportsvogn eller drømmebil på dagsbasis stiller vi også krav til dig – bilerne er ikke legetøj. Bilerne er stærke maskiner med massere af hestekræfter og skal derfor behandles med stor respekt. Derfor har vi instruktører tilknyttet kør-selv udleje. De skal sikre at du kan styre bilen og har de fornødne kørekvalifikationer for at mestre opgaven med at leje en Ferrari til kør selv. Du skal selvsagt have et gyldigt kørekort men også være over 25 år gammel. Endvidere kan der kræves at du underskriver en kontrakt på en selvrisiko på op til 25.000 på den valgte drømmebil.