Bliv betalt for at køre din egen klassiske bil!

Drive into a world of exciting events with us

Registrer din bil

Sådan fungerer det

Registrer dit køretøj

Enkel og gratis registrering. Vælg at tilbyde dit køretøj med dig som chauffør eller lej det ud til kør-selv.

Begynd at modtage bookinger

Vi formidler spændende oplevelser. Du kan acceptere eller afvise enhver booking du tilbydes.

Del store oplevelser

Kør ind i en verden af spændende oplevelser med os og bliv betalt for den tid du bruger.

Hvorfor registrere dit køretøj

  • Vi skaffer dig spændende bookinger
  • Vær i kontrol med dit køretøj som chauffør
  • Sikker registrering med en anonym profil
  • Bliv betalt for den tid du bruger
  • Let at acceptere eller afslå ethvert tilbud
  • Helt gratis. Ingen årlig afgift eller binding

Ofte stillede spørgsmål


Har du et klassisk køretøj eller veteranbil som du gerne vil leje ud til arrangementer som bryllupper, fotooptagelser eller filmproduktioner? Så er du kommet til det rette sted. Alt du skal gøre er at registrere dit køretøj hos os. Der er ingen omkostninger, forpligtelser eller bindende kontrakter og du er velkommen til at afvise alle tilbud du ikke er interesseret i.

Vi viser dit køretøj frem
Har du lyst til spændende oplevelser med dit klassiske køretøj, så er du kommet til det rette sted hen. BookAclassic skaffer filmjobs og fotoshooting opgaver. Flere af de spillefilm du oplever i biografen, hvor der medvirker spændende køretøjs, har BookAclassic leveret til. Reklamefilm er også et område hvor vi har givet mange ejere en god oplevelse og penge med hjem. Enestående og sjældne køretøjer har vi succes med at skaffe jobs til særudstillinger på museums og messer, samt motorcykler og scootere til butiksudstilling – jobmulighederne er mange ved veteranudlejning.

Leverandør af køretøj til film, musikkvideo og reklame
Vi leverer køretøj til filmbranchen, eventfirmaer og fotografer over hele landet. BookAclassic har formidlet unikke køretøj til flere spillefilm, musikkvideoer og reklamefil hvor ejere har fået en spændende opplevelse og penge med hjem.

Professionelle limousinefirmaer
BookAclassic søger kontinuerligt professionelle limousinefirmaer over hele landet, som ønsker at udnytte deres bilpark bedst muligt. Vi har mange forespørgsler på business og VIP-transport, bryllupskørsel, etc. som vi gerne vil formidle til videre til jer.

Køretøjer der ikke har nummerplader
Køretøjer uden indregistrering eller uden ansvarsforsikring kan også registreres på BookAclassic. Vi er her mere åbne for, at køretøjet ikke er i optimal stand, men har en unik karakter eller et særlig udseende. Disse køretøjer kan bookes til stillestående opgaver som fotoshoots, udstillinger, blikfang på messer, butiksudsmykning osv. eller kørsel på privat og lukket område.

Alle forspørgsler kommer direkte fra os og dit køretøj forbliver strengt anonymt på vores hjemmeside. Når du accepterer en opgave tager vi os af alle detaljerne. Kunden betaler et reservationsgebyr for at bekræfte deres booking, som også fungerer som vores provision. Når vi har gennemført bookingen bedes du kontakte kunden direkte for at bekræfte bookingen og aftale yderligere detaljer.


Du skal være ejer af en indregistreret veteranbil eller et andet køretøj. Køretøjet skal være min. 25 år gammel, være af klassisk karakter eller på anden måde være noget særligt. Vi registrerer gerne biler som limousiner, moderne luksusbiler eller andre køretøjer med unik karakter, selv om de er under 25 år. Køretøjet skal være i god, lovlig og forsvarlig stand. Syn og service skal være overholdt og uden væsentlige mangler og fejl.

Aktiv fra og til periode
Flere køretøjer kører ikke i vinterhalvåret. Ved registreringen er det muligt at oplyse perioden, hvor dit køretøj er aktivt.


Timeprisen på dit køretøjs profil, på BookAclassic, regnes fra køretøjet forlader garagen og er tilbage igen. BookAclassic garantere at du minimum får betaling for 2 timer, også selvom turen f.eks kun tager 30 minutter. Dit køretøj kan sættes op i vores system til enten at blive betalt pr. halve eller hele time, efter de 2 timer er kørt. Som standard er det pr. halve time.

BookAclassic har en provision på op til 20% af den samlede bookingpris. Omkring 50 til 70% af denne provision vil blive brugt til at reklamere for dit køretøj.

BookAclassic formidler kundekontakt og opgaver til ejere. Du modtager ikke en masse forespørgsler fra os. Vores system vil kun kontakte dig via e-mail eller SMS, når vi har en betalt booking på dit køretøj. Det bookinggebyr, som BookAclassic modtager ved bestillingen, er vores betaling, men også din garanti for, at kunden er seriøs og har bestilt dit køretøj.

Efter vi har modtaget bookinggebyret, overleverer vi alle kundeoplysninger til dig. Vi beder dig kontakte kunden straks, for at afstemme forventninger og aftale, hvornår det resterende beløb for opgaven skal betales. Er der nogen uoverensstemmelser eller spørgsmål, står BookAclassic til rådighed med hjælp.


For at opdatere et køretøjs profil skal du logge ind på dit dashboard, vælge det køretøj, du vil opdatere, og klikke på 'rediger oplysninger'.

 


Når en kunde ønsker at bestille dit køretøj, modtager du en e-mail og SMS med information om opgaven. Du skal svare tilbage på en af meddelelserne hurtigst muligt eller inden for 24 timer, hvis du siger ja til opgaven. Efter 24 timer vil vores system forsøge at finde et anden køretøj til kunden.

Kan man sige "Nej tak"?
Det korte svar er: Ja. Når en kunde ønsker at bestille dit køretøj, får du en e-mail og SMS med information om opgaven. Du behøver kun at sige ja til de opgaver, du ønsker. Det er vigtigt, at du svarer tilbage hurtigst muligt på en af meddelelserne, så kunden ikke skal vente alt for længe på svar. Accepterer du opgaven, er dette bindende.


Når du registrerer dit køretøj hos BookAclassic, har vi brug for kontaktoplysninger såsom dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Disse oplysninger er udelukkende til internt brug og vil ikke blive videresendt til andre. BookAclassic viser ikke køretøjets identitet, vi udleverer ikke den adresse, hvor køretøjet er parkeret eller nummerplader til eksterne. Kun by og køretøjets årgang bliver vist på vores hjemmeside. Grunden til dette er naturligvis, at vi ønsker at forhindre tyveri.


Kom i god tid til det aftalte sted og vis dit køretøj frem fra sin bedste side. Det bør fremstå nyvasket og rengjort indvendig og udvendig. Det er vigtigt at kontakte kunden i god tid for at afstemme forventninger og gennemgå tiderne, så de ikke er undervurderet af kunden. Bliv enig med kunden om eventuelle forventninger til din påklædning og service eller udsmykning af køretøjet. Tilbyd evt. kunden at servere champagne på turen og få altid et mobilnummer på gommen eller forloveren, så der kan ringes op, hvis køretøjet svigter.

Fremvisning af dit køretøj
Det er en god idé, at kunden får mulighed for at se køretøjet, inden opgaven skal udføres. Kunden kan bede om at se dokumentation som forsikring, registrering af køretøjet, overholdt kontrol osv.

Hvad hvis dit køretøj svigter?
Hvis dit køretøj, på dagen for opgaven, er ude af drift eller har brug for uforudset reparation, skal du hurtigst muligt informere kunden og BookAclassic om dette. Vi har så mulighed for at hjælpe kunden med at finde et anden køretøj. Du kan også selv tilbyde kunden en alternativ løsning, hvis du har mulighed for dette. Hvis kunden afslår tilbuddet, har kunden ret til at annullere sin bestilling. Hvis der allerede er betalt for opgaven, skal denne betaling betales tilbage til kunden.

Udeblivelse fra opgaven
Hvis du uden forvarsel eller grund ikke møder op på dagen for opgaven, medfører dette, at dit køretøj øjeblikkeligt fjernes fra vores hjemmeside. Du skal også hurtigst muligt betale den betaling, som du har modtaget for opgaven, tilbage til kunden.

Forbehold
BookAclassic er udelukkende en formidlingsportal mellem ejere og lejere af klassiske køretøjer. BookAclassic påtager sig kun ansvaret for formidlingen af kontakten mellem ejer og lejer. BookAclassic påtager sig intet økonomisk eller juridisk ansvar for udlejningen, benyttelsen af det bestilte køretøj, køretøjets stand, mangler eller skader.

 

Helt gratis. Ingen årlig afgift eller binding Registrer dit køretøj
Classic vehicle

Har du brug for et klassisk køretøj?

Gør brylluppet eller festen uforglemmelig. Find en drømmebil lige i nærheden.

Find dit køretøj
Classic vehicle garage

Er du ejer af et køretøj?

Gratis annoncering af dit klassiske køretøj. Helt gratis. Ingen årlig afgift eller binding.

Registrer dit køretøj

Ønsker du at få regelmæssige opdateringer?

Tilmeld dig nu

  De seneste klassiske bilnyheder!

  Bliv den første til at få ekslusive tilbud på email fra BookAclassic!

  Få inspiration fra hele verden om arrangementer og klassiske bilrejser!