Bryllupskørsel · Konfirmationskørsel · Gallakørsel · Jubilæumskørsel

Bryllupskørsel i hele Danmark - Skal brylluppet være perfekt kan vi levere bryllupsbilen der er perfekt til, at få jeres drøm om det perfekte bryllup, til at gå i opfyldelse. Vi tilbyder bryllupskørsel i alle de sublime præstige mærker så som Jaguar, Cadillac, Bentley, Rolls Royce og Lincoln.

Bryllupskørsel i klassiske eller moderne amerikanske limousiner giver et unikt løft til jeres bryllup. Med bryllupskørsel i bryllupsbil giver det jer tid til at nyde et glas champagne sammen, i ro og fred!  Med bryllupskørsel kan I også give jeres gæster en unik overraskelse med f.eks. en romantisk britisk limousine.

Læn jer tilbage og nyd bryllupskørslen!

Når I bestiller en bryllupskørsel, skal I ikke koncentrere jer om andet end at nyde øjeblikket! Der er chauffør på, som er med til at gøre bryllupskørslen perfekt og en sublim oplevelse! Chaufføren holder, under bryllupskørslen, styr på tider og hvordan I kommer frem af de smukkeste veje, og sørger også for at fotografen får de smukkeste billeder. Som regel er turen fuldt af  et  glas boblende frisk champagne, som I kan nyde under hele bryllupskørslen.

Jeres bryllup bliver løftet med en unik bryllupsbil…

Der er ikke noget så romantisk som at komme ud af kirken eller rådhuset og udenfor står den perfekte bryllupsbil. Jeres gæster vil også nyde synet af en smuk klassisk bil, eller en unik moderne brudebil. Her bliver en masse af de billeder taget, som alle husker brylluppet for bagefter, så her gør en unik bryllupsbil en stor forskel. Hele brylluppet får et eksklusivt snit, når bruden og brudgommen stilfuldt sætter sig ind i lædersæderne, og læner sig tilbage og kan nyde bryllupskørslen med et glas champagne!

Bryllupsbilen som perfekt kulisse til jeres billeder

Ingen bryllupskørsel uden en masse fantastiske billeder, af jer foran bryllupsbilen! Ofte bruger fotografer bryllupsbilen som kulisse, for jeres billeder, for at underbygge den unikke stemning, som I netop har valgt til jeres helt store dag.

Så stiler I efter ikke mindre end det mest sublime så er BookAclassic stedet, at finde bryllups bilen, der gør jeres bryllup uforglemmeligt!

Britiske limousiner

Skal kirkebrylluppet og bryllupskørslen være perfekt, så er der intet så romantisk som en britisk klassisk limousine, uden for kirken. Vi kan levere det ypperste indenfor europæiske limousiner nemlig Rolls Royce, Bentley & Jaguar! Eller hvad med en London dobbeltdækker bus, hvis der skal være plads til hele selskabet i bryllupsbilen!

Amerikanske limousiner & pink Cadillac til bryllupskørsel!

Hos os har I Danmarks største udvalg af amerikanske limousiner, og andre klassiske USA bryllups biler, af en hver art. Så er I til amerikanske limousiner og bryllupsbiler, kan vi give jeres bryllupskørsel et perfekt amerikansk snit .Vi kan tilbyde de lange moderne limousiner, så som Lincoln Towncar, Cadillac og Hummers. Og af de klassiske amerikanerbiler til bryllupskørsel, kan vi levere en Ford Mustang, Pink Cadillac, Chevrolet Bel Air eller andre unikke brudebiler.

Gallakørsel, Jubilæumskørsel og fødselsdagskørsel

Skal gallafesten, konfirmationen, jubilæet eller fødselsdagen gøres perfekt, er der intet så spændende som en klassisk bil, eller en limousine til at stå for gallakørslen, jubilæumskørslen eller fødselsdagskørsel. BookAclassic er Danmarks største formidler af unikke biler til gallakørsel, jubilæumskørsel og fødselsdagskørsel, her finder I alt unikt til jeres limousinekørsel.

Intet er så flot som en smuk ankomst til galla eller jubilaren eller fødselsdagsbarnet i en unik limousine, eller en sublim klassisk bil. Så skal festen, gallaen eller jubilæet være perfekt vil Gallakørsel, fødselsdagskørsel eller jubilæumskørsel være sagen!

Parade og karnevalskørsel

Skal I afholde parade eller karneval i festlastbiler eller veteranbusser så har BookAclassic landsdækkende service med festlastbiler  og veteranbusser over hele landet. Så skal parade eller karnevalskørslen være perfekt, kan I finde et stort udvalg af festlastbiler eller brandbiler til paradekørsel festkørsel og karnevalskørsel på vores side!

Leder I efter en sublim bryllupsbil i en bestemt landsdel kan det findes lige her: København, Sjælland, Fyn, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjyllandsamt vores generelle side om Bryllupskørsel. Vi har også samlet alle de populære engelske limousine bilmærker så som Rolls Royce, Bentley og Jaguar på en side.

Classic vehicle

Har du brug for et klassisk køretøj?

Gør brylluppet eller festen uforglemmelig. Find en drømmebil lige i nærheden.

Find dit køretøj
Classic vehicle garage

Er du ejer af et køretøj?

Gratis annoncering af dit klassiske køretøj. Helt gratis. Ingen årlig afgift eller binding.

Registrer dit køretøj

Ønsker du at få regelmæssige opdateringer?

Tilmeld dig nu

  De seneste klassiske bilnyheder!

  Bliv den første til at få ekslusive tilbud på email fra BookAclassic!

  Få inspiration fra hele verden om arrangementer og klassiske bilrejser!