Bryllupskørsel

Bryllupskørsel gør drømmen til virkelighed

Der er ingen tvivl om, at en klassisk bil uden for kirke eller rådhuset, når I træder ud er ét af de mest romantiske øjeblikke, som du kommer til at opleve igennem dit liv. Bryllupskørsel giver et unikt løft til jeres bryllup, og det er ikke kun Jer, men ligeledes også Jeres gæster, der vil nyde den klassiske og elegante brudebil, der pænt venter på Jer udenfor kirken eller rådhuset, når vielsen er gennemført.

Danmarks smukkeste og største udvalg af biler til bryllup

Hos BookAclassic har vi specialiseret os i unikke brudebiler af forskellige arter. Hvad end du ønsker i forbindelse med din bil til bryllup, så kan BookAclassic levere det til dig. Du finder et bredt udvalg af brudekørselsbiler, hvilket blandt andet inkluderer et stort sortiment af Rolls Royce, Bentley, Jaguar, Lincoln, Mercedes, Cadillac samt veteranbryllupsbiler. Ydermere, så er vi Danmarks største udbyder af brudebiler og derfor også landsdækkende.

Vi giver dig desuden muligheden for at beregne din pris med det samme. Du skal blot indtaste en række informationer og vælge en bil, som du mener vil egne sig sublimt til din bryllupskørsel. Herefter vil I få en pris med det samme, hvorfor I ikke behøver at vente på, at I får fremsendt et tilbud. Det betyder også, at I hurtigt kan få jeres bryllupskørsel på plads, hvilket giver Jer muligheden for at dedikere mere tid til planlægningen af det resterende bryllup.

Hvad indeholder bryllupskørsel?

I bund og grund giver bryllupskørsel bruden og gommen en mindeværdig og uforglemmelig afgang fra kirken, hvorefter man oftest køres ud og får taget billeder af en professionel fotograf. I bliver hentet i kirken eller ved rådhuset, og kørt rundt og efterfølgende hen til jeres festlokaler. Det giver Jer blandt andet dejlig ro og plads til jer selv, og samtidig kan i nyde et glas mousserende vin eller champagne i brudekørselsbil. Det er turen, der går fra kirken eller rådhuset, der er det bedste tidspunkt på dagen. I er netop blevet gift, humøret er højt og kærligheden sprudler. I bilen har I mulighed for at være alene og nyde hinanden, inden I igen skal give Jer tid til Jeres gæster.

Fotografering af Jer og bryllupsbilen

Det er meget almindeligt, at Jeres fotograf vælger at gøre brug af den udvalgte brudekørselsbil, som kulisse for Jeres billeder. Både bryllupskørsel og bil underbygger nemlig det tema, som I ønsker. Vær desuden opmærksom på, at det er billeder, som I skal nyde mange år fremadrettet, hvorfor det er vigtigt at vælge den rigtige bil - ikke kun til brudekørsel, men også til billedet. Mange fotografer er desuden også ellevilde med at tage billeder af brudebuket og ringe ved kølerfiguren på den valgte bryllupsbil. Det bliver ganske enkelt ikke mere romantisk, og I vil senere sætte pris på disse billeder.

Ønsker I en smuk veteranbil til Jeres bryllupskørsel?

Det skaber en afsindigt romantisk atmosfære, at blive kørt væk fra kirken eller rådhuset i en gammel veteranbil. Veteranbiler har altid været hyppigt anvendt i forbindelse med bryllupskørsel, da det skaber smukke billeder og har en vis charme over sig. Det er dog vigtigt, at I på forhånd er klar over, at veteranbil maksimalt kan køre med hastigheder mellem 40 og 60 km/t, hvorfor det tager længere tid at nå Jeres destinationer i forhold til, hvis I i stedet vælger en Jaguar eller en Bentey. Det er absolut intet problem, at det tager længere tid, da det giver Jer bedre tid til at nyde hinanden, men I skal dog huske at tage højde for dette i Jeres tidsplan.

Må gommen køre selv?

Der findes en række muligheder for kør-selv-bryllupsbiler, hvis det ikke ønskes at være assisteret af en chauffør. Det tæller blandt andet et udvalg af spændende specialbiler og sportsvogne, som egner sig rigtig godt til bryllupskørsel - særligt hvis du ønsker et lidt mere moderne udtryk. Det er dog vigtigt, at du - i fællesskab med ejeren af bilen - bliver fortrolig med bilen, inden du skal køre af sted fra kirken eller rådhuset. Der er ingen tvivl om, at det er et imponerende syn for såvel gæster som brud og gom, at komme ud af kirken eller rådhuset til en flot, rød Ferrari. Men hvis ikke du kan starte og styre bilen, så er det ikke nær så spændende.

Børn med i bryllupsbilen

Det lyder med garanti romantisk, at I ville kunne køre af sted fra kirken eller rådhuset som en samlet familie; brud, gom og børn. Faktum er dog, at det ofte ender med gråd, stress og frustration under parrets bryllupskørsel, hvorfor det ikke anbefales at medbringe børnene i bilen. Der er mange - særligt mindre - børn, der bliver forvirret og utrygge ved de mange mennesker, hvorfor de ikke kan overskue situationen og dermed giver sig til at græde og skrige. I bør derfor overlade børnene til et familiemedlem, som kan tage vare for dem indtil I genforenes ved festen. Husk på, at det er Jeres store dag, og turen i brudebilen skal gerne huske som en romantisk oplevelse og ikke en grådfyldt tur.

Champagne eller mousserende vin giver det sidste pift

Prikken over i'et må siges at være en flaske god champagne eller mousserende vin i bryllupsbilen. Det er dog vigtigt, at I snakker med den eventuelle chauffør om dette, da nogle chauffører tilbyder champagne eller mousserende vin som en del af deres service, mens andre beder Jer om at medbringe dette selv. Uanset hvad, så bør I dog ikke glippe muligheden for at forene dette romantiske øjeblik med et glas champagne.

Leder du efter en sublim bryllupsbil i en bestemt landsdele finder du det lige her: Sjælland og Øerne, Fyn, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland. Vi har også samlet alle de populære engelske limousine bilmærker så som Rolls Royce, Bentley og Jaguar på en side. Spændende biler til andre højtider kan findes på vores side: Festkørsel

Det er vigtigt at den store dag bliver perfekt har vi samlet en masse gode råd om bryllupskørsel på denne side. Tjek den ud for her vil du kunne få en masse nyttig viden så I får en skøn dag.

Section background
Classic vehicle

Har du brug for et klassisk køretøj?

Gør brylluppet eller festen uforglemmelig. Find en drømmebil lige i nærheden.

Find dit køretøj
Classic vehicle garage

Er du ejer af et køretøj?

Gratis annoncering af dit klassiske køretøj. Helt gratis. Ingen årlig afgift eller binding.

Registrer dit køretøj

Ønsker du at få regelmæssige opdateringer?

Tilmeld dig nu

  De seneste klassiske bilnyheder!

  Bliv den første til at få ekslusive tilbud på email fra BookAclassic!

  Få inspiration fra hele verden om arrangementer og klassiske bilrejser!