• BookAclassic er leveringsdygtig i drømme...

    Så lad din fantasi flyve!

    Find your vehicle

Gallakørsel

Gallakørsel i limousiner eller klassiske biler

Skal gallafesten være perfekt og leve op til alle de drømme du har om den perfekt gallafest– så kan vi hjælpe! BookAclassic har Danmarks største udvalg af unikke biler af en hver art til gallakørsel. Vores gallakørsels biler findes i alle typer og størrelser, så gå på opdagelse i vores kollektion af unikke og smukke gallakørsels biler og find drømmebilen til jeres gallafest!

Her finder du biler af en hver art til gallakørsel

Vi har alle typer af gallakørsels biler, lige fra britiske Rolls Royce, Bentley og Jaguar, til en stor kollektion af amerikanske flydere så som Oldsmobile, Chevrolet og Buick – så skal det se prangende ud, så find det her hos os. Skal jeres gallafest have et snit af Hollywood og glamour, så finder du lange hvide limousiner til gallakørsel fra de noble amerikanske bilnavne Lincoln og Cadillac.

Temaer for Gallakørsel

Flere og flere gallakørsler har et tema. Her kommer vi med et par eksempler: Al Capone tema med kørsel i veteranbiler fra 1920 til 1930’erne. Her kommer herrerne med gangsterhat og lommetørklæde i jakken og damerne i smukke smalle kjoler og chic hat. Grease style Gallakørsel i amerikanske flydere fra 1950’erne i pastelfarver i modeller så som Ford BelAir og Cadillac Deville. Den altid tidsløse og klassiske gallakørsel foregår i noble britiske limousiner så som Jaguar, Bentley og Rolls Royce – dette er altid et smukt syn når gallagæsterne ankommer i disse royale limousiner.

Gallakørsel vinder frem i Danmark!

Gallakørsel med stor inspiration fra Proms i USA vinder mere og mere frem i Danmark. Gymnasiefester og handelsskolefester etc. får megen inspiration fra serier som Beverly Hills 90210 og dermed er gallakørsel i unikke klassiske biler og limousiner en naturlig del af gallafesten. Grunden til dette er enkel – hvem har ikke drømt om at ankomme i en gallalimousine i stor kjole og høje hæle, smoking og en blomst i knaphullet til gallafesten? Dette er mange unges drøm og derfor vinder gallakørsel og festkørsel i veteranbiler, unikke biler og ikke mindst Limousiner frem i stor stil i Danmark.

Lad din fantasi flyve – Vi er leveringsdygtige i drømme!

Gallakørsel i hele Danmark