Limousineservice og Limousinekørsel i København og Sjælland

Limousineservice - Stort udvalg af klassiske og moderne limousiner i København og resten af Sjælland

Hos BookAclassic har vi et stort udvalg af moderne og klassiske limousiner. Limousineservice er oplagt til bryllup, gallafest, konfirmation og andre fester som prikken over i’et på en uforglemmelig og unik oplevelse. Vi har limousineudlejning i København og på hele Sjælland og vores udvalg er stort nok til at dække ethvert behov indenfor limousinekørsel.

Limousineservice og limousinekørsel gør festen særligt unik

Limousinekørsel er en luksuriøs og spændende oplevelse, som er med til at gøre netop din fest eller arrangement helt specielt og unikt. Derfor kan du være sikker på at vores limousineudlejlning dækker lige nøjagtigt det som passer til dine behov – vi har nemlig et bredt udvalg af mange forskellige typer klassiske og moderne limousiner som Rolls Royce, Cadillac, Jaguar og Lincoln. Lad derfor os hjælpe dig, med at finde den perfekte limousine til dit næste arrangement i/på Frederiksberg, Amager, Valby, Østerbro, Vesterbro, Brøndby, Glostup, Tåstrup, Brønshøj, Søborg eller Gentofte i København eller resten af Sjælland.

Amerikanske lange hvide Limousiner

Var det noget med en amerikansk stretch limousine fra Lincoln eller Cadillac, som vi kender dem fra amerikanske film? Blandt vores store udvalg finder du også de klassiske hvide limousiner, som er en sikker success til dit eksklusive arrangement. Vi sørger for at du og din forsamling bliver samlet op og bragt til den ønskede destination, alt imens skal I blot sørge for at nyde turen og den store oplevelse. Oftest kan kan en limousine rumme 8 personer, og er udstyret med både bar og indbygget TV.

Hvorfor limousineservice og Limousinetransport i København?

De store øjeblikke her i livet skal huskes for evigt. Med limousineservice kan dit arrangement få det sidste touch der gør det særligt unikt og helt uforglemmeligt. Når I engang husker tilbage på jeres bryllup, konfirmation eller gallafest, skal det kun frembringe positive minder. Derfor er det vigtigt med en limousinetransport hvor service og kvalitet er i top, så I kun har tilbage at nyde oplevelsen og jeres unikke fest eller arrangement.

Hvad koster limousinekørsel i København og Sjælland?

Priseerne på limousinetransport i København og på Sjælland afhænger af mange forskellige ting. Derfor har vi sørget for gøre det hurtigt og nemt at beregne pris gennem vores hjemmeside automatisk. Det tager ikke mere end 30 sekunder og så har du en pris på netop den bil du drømmer om til dit arrangement. Priserne for limousinekørsel i København og på Sjælland starter ved 1400 kr. for 2 timer. Vores system kan beregne priser på ethvert arrangement, uanset om der er tale om et bryllup på Frederiksberg, Amager, Valby, Østerbro, Vesterbro, Brøndby, Glostup, Tåstrup, Brønshøj, Søborg eller Gentofte eller en konfirmation i Storkøbenhavn.

Limousineservice skaber fantastiske billeder

Når du lejer en limousine til en særlig lejlighed, hvad endten det er bryllupskørsel, konfirmationskørsel, gallakørsel eller jubilæumskørsel, er der selvfølgelig mulighed for at forevige din oplevelse. En limousine danner med sin elegance og eksklusivitet den perfekte baggrund for de flotteste billeder. Derfor har du naturligvis mulighed for at blive fotograferet sammen med din drømmelimousine.

Leder I efter moderne Mercedes med chauffør til dit event? Tjek denne eksklusive hjemmeside der tilbyder Business Limousiner.

Section background
Classic vehicle

Har du brug for et klassisk køretøj?

Gør brylluppet eller festen uforglemmelig. Find en drømmebil lige i nærheden.

Find dit køretøj
Classic vehicle garage

Er du ejer af et køretøj?

Gratis annoncering af dit klassiske køretøj. Helt gratis. Ingen årlig afgift eller binding.

Registrer dit køretøj

Ønsker du at få regelmæssige opdateringer?

Tilmeld dig nu

  De seneste klassiske bilnyheder!

  Bliv den første til at få ekslusive tilbud på email fra BookAclassic!

  Få inspiration fra hele verden om arrangementer og klassiske bilrejser!