Limousineservice i Odense & Fyn

Stort udvalg af klassiske og moderne limousiner

Skal du bruge en bil til dit bryllup, gallafest, konfirmation eller anden særlige lejlighed? Vi har hos BookAclassic Danmarks største og smukkeste udvalg af moderne og klassiske limousiner. Limousineservice og limousinekørsel er med til at løfte ethvert arrangement og sørge for at det bliver en uforglemmelig og unik oplevelse. Vi har limousineudlejning i Odense og på resten af Fyn og vores udvalg er stort nok til at dække et hvert behov indenfor limousinekørsel og Limousineservice i Odense og Fyn. Vores limousineservice dækker blandt andet byer så som Odense, Svendborg, Middelfart, Fåborg, Assens, Bogense, Otterup, Nyborg, Kerteminde og Munkebo.

Vi kan klare ethvert arrangement

Du har mulighed for at gøre din fest til noget ekstra særligt, med en flot og luksuriøs limousine. Men det er vigtigt, at din limousine matcher dit arrangement og derfor har vi et stort udvalg af mange forskellige typer klassiske og moderne limousiner at vælge imelem fra mærker som Rolls Royce, Cadillac, Jaguar og Lincoln. Uanset hvad, så har vi den perfekte limousine til dig og dit arrangement i Odense og på resten af Fyn.

Hvordan beregens prisen på limousineservice?

Priserne på limousinetransport afhænger både af opsamlingsadresse og destination samt den samlede tid. Selvom det kan lyde som et uoverskueligt regnestykke, så er det super nemt og lynhurtigt at få en pris på vores hjemmeside. Med vores system kan du få en pris med det samme på vores hjemmeside, som passer til netop dit arrangement. Så behøver du ikke vente flere dage, og kan hurtigt komme videre med at planlægge din begivenhed, hvad endten der er tale om bryllupskørsel i Svendborg, Gallafest i Assens eller konfirmation i Odense.

Brug limousineservice til at tage fantastiske billeder

En limousine er ikke bare fantastisk at køre i - den er også fantastisk flot at se på. Du kan benytte vores limousiner som den perfekte og mest eksklusive kulisse for dine unikke billeder.

Vi har også amerikanske limousiner

Hos BookAclassic har vi blandt andet amerikanske stretch limousiner fra Lincoln og Cadillac, som vi kender dem fra amerikanske film. En sikker success til de eksklusive arramenter. Vores limousineservice kan hente og bringe jer til den ønskede destination, alt imens I blot skal nyde turen og den store oplevelse. Oftest kan kan en limousine rumme 8 personer, og er udstyret med både bar og indbygget TV.

Få de bedste limousineoplevelser!

Når der skal findes den rette limousineudlejning til bryllupskørsel eller festen, er der flere faktorer man skal være opmærksom på. Alle disse faktorer bliver gennemgået under bookingprocessen på BookAclassic.dk siden når du går i gang med bookingen. Vi guider gennem hele processen.

Limousine udlejning benyttes til

Bryllupskørsel i romantiske klassiske engelske limousiner fra Rolls Royce og Jaguar, Gallafester i lange hvide Lincoln towncars, Polterabends i Cadillac flydere eller jubilæumsfester i limousinebusser eller sportsvogne.
Find vores limousineservice i Odense, Svendborg, Middelfart, Fåborg, Assens, Bogense, Otterup, Nyborg, Kerteminde og Munkebo. Leder I efter moderne Mercedes Limousiner? Så find en passende Business Limousine her.

Section background
Classic vehicle

Har du brug for et klassisk køretøj?

Gør brylluppet eller festen uforglemmelig. Find en drømmebil lige i nærheden.

Find dit køretøj
Classic vehicle garage

Er du ejer af et køretøj?

Gratis annoncering af dit klassiske køretøj. Helt gratis. Ingen årlig afgift eller binding.

Registrer dit køretøj

Ønsker du at få regelmæssige opdateringer?

Tilmeld dig nu

  De seneste klassiske bilnyheder!

  Bliv den første til at få ekslusive tilbud på email fra BookAclassic!

  Få inspiration fra hele verden om arrangementer og klassiske bilrejser!