Limousinekørsel · Limousineservice · Privatchauffør · VIP-transport

Landsdækkende Limousineservice & VIP-transport

Landsdækkende limousinekørsel og VIP-transport i alle de noble limousinemærker så som Lincoln Towncar, Bentley Cadillac og Mercedes, Jaguar, Rolls Royce og mange flere.

BookAclassic er Danmarks eneste landsdækkende limousinekørsel og VIP-transport leverandør med limousiner og VIP-transport over hele landet til både limousineservice samt Bryllupskørsel.

Lad os sørge for dine gæster eller VIP’er ved at sørge for den ypperste service i limousiner af en hver art.

De britiske Limousiner

Søger du klassiske limousiner til en limousinekørsel har vi alle de store britiske mærker at vælge imellem så som Jaguar, Bentley og Rolls Royce, som står for det stilfulde køretøj til dine VIP gæster.

Amerikanske Limousiner

Skal der være plads til alle og man gerne skal blive set, så har USA altid svaret. Stretch limousiner fra Cadillac og Lincoln Towncars er altid en succes. Her er ofte plads til 8 VIP-personer som kan nyde alt godt fra baren og se nyhederne på det indbyggede TV.

Tyske VIP Limousiner

Vi tilbyder også tyske VIP-transport biler så som BMW og Mercedes. Her får du komfort, sikkerhed og sikker limousinekørsel af dine VIP-gæster.

Limousinebusser

Hos os kan du leje Limousinebusser af en hver art – Vi har specialiseret os i klassiske busser så som London Dobbeltdækker busser, som kan vække stor opsigt og glæde ved en VIP-transport af mange personer.

Firmaevent & Firmafest transport

Skal firmaeventet have et unikt tvist kan vi levere unikke biler og transport til firmaevent. Hos BookAclassic kan du blandt andet leje jetfly, veteran damplokomotiv, Hjejlen eller en London dobbeltdækker til jeres firmafest eller firmaudflugt! Så har I en ide, men ingen transportmidler, så kontakt BookAclassic og så sørger vi for at gøre jeres firmafest helt unik og uforglemmelig!

Teambuilding

Vi har Dannmarks størte udvalg af busser, brandbiler og militærkøretøjer til alle former for Teambuildingkørsel over hele landet. Se vores udvalg af teambuilding køretøjer - og find det køretøj hos os der gør jeres teambuilding unikt.

Section background
Classic vehicle

Har du brug for et klassisk køretøj?

Gør brylluppet eller festen uforglemmelig. Find en drømmebil lige i nærheden.

Find dit køretøj
Classic vehicle garage

Er du ejer af et køretøj?

Gratis annoncering af dit klassiske køretøj. Helt gratis. Ingen årlig afgift eller binding.

Registrer dit køretøj

Ønsker du at få regelmæssige opdateringer?

Tilmeld dig nu

  De seneste klassiske bilnyheder!

  Bliv den første til at få ekslusive tilbud på email fra BookAclassic!

  Få inspiration fra hele verden om arrangementer og klassiske bilrejser!