Hjælp & Kontakt

 

 • Q A

  Hvordan beregner jeg pris på et køretøj?

  1. Benyt søgefunktionen: Vælg region, begivenhed, dato og tidspunkt.
  2. Tryk på "Søg" for at se oversigten over alle ledige køretøjer og vælg et ønsket køretøj.
  3. På profilsiden kan du beregne pris ved at indtaste destinationsadresse og rådighedstid.

  Så simpelt er det!

 • Q A

  Hvordan ser jeg om et køretøj er ledigt?

  Benyt søgefunktionen: Vælg region, begivenhed, dato og tidspunkt. Tryk på "Søg" for at se oversigten over alle ledige køretøjer på den valgte dato.

  Så simpelt er det!

 • Q A

  Hvordan får jeg personlig kontakt hos BookAclassic?

  Vores personale er til rådighed alle hverdage mellem 9.00 til 17.00. Vi sidder klar til at hjælpe dig og overvåger alle bookinger. Hvis du modtager en email fra os, kan du altid skrive retur hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

  Så hjælper vi snarest muligt.

 • Q A

  Hvordan kommer jeg i kontakt med køretøjets ejer?

  Hvis du har et spørgsmål, du vil stille, inden du sender en bookinganmodning, kan du sende ejeren en besked ved at klikke på knappen "send besked" på bilprofilen.

   

  Når du har foretaget en reservation, som accepteres af ejeren, vil du kunne finde ejerens fulde kontaktoplysninger i din bookingoversigt.

 • Q A

  Kan jeg selv køre?

  Når du booker et køretøj er det med chauffør, så du kan slappe af og nyde turen.

  Hvis du ønsker at leje et køretøj og køre det selv, skal du vælge "Kør-selv" i søgefunktionen for at se vores udvalg af tilgængelige køretøjer. Bemærk at du skal være mindst 25 år og have haft et gyldigt kørekort i mindst 3 år.

 • Q A

  Gode råd om bryllupskørsel

  Så lang tid tager det til et bryllup

  Alt ved en bryllupskørel tager tid... meget tid, også længere tid end man lige forventer. Bruden må maks. ankomme 5 minutter før brylluppets start i kirken. Et kirkebryllup tager fra 35-50 minutter og hvis der er sanger eller musik med, kan det hurtigt tage en time. En borgerlig vielse tager som regel 25-35 minutter. Fra at brudeparret kommer ud af kirken og til de kører fra kirken, går der som oftest 20-25 minutter. En professionel fotograf bruger 45-60 minutter om en fotografering. Hvis det er en ven af familien, som skal tage billeder, kan det som oftest tage 25-30 minutter.

  Fotografen & bryllupsbilen

  Fotografen bruger ofte bryllupsbilen, som kulisse for jeres billeder. bryllupskørslen og bilen underbygger hele det tema, som I ønsker. Husk det er de billeder I skal se på mange år frem, så det er vigtigt at vælge rigtigt. Ofte tages der billeder af brudebuket og ringe ved kølerfiguren af bryllupsbilen – så bliver det ikke mere romantisk.

  Veteranbiler & lange bryllupskøreture

  Det er romantisk med en smuk gammel veteranbil fra 1920’erne, så som en Ford A eller lignende til bryllupskørsel. De skaber smukke billeder, charme og smil hos alle gæster. Dog skal I være opmærksom på, at de ofte har en maks. hastihed på 40-60 km/t og dermed tager det længere tid at komme frem til destinationerne under bryllupskørsel. I bytrafik er det sjældent et problem, men skal der køres på landevej mere en 10 km mellem destinationerne, skal I enten finde et hurtigere køretøj, eller tage dette med I jeres tidsplan til bryllupskørsel. Generelt kører klassiske biler (biler der er mere end 35 år) langsommere end moderne biler og I skal ikke regne med en topfart på noget tidspunkt på mere end 90-100 km/t – men det er jo heller ikke et racerløb, der skal køres til!

  Åben bryllupstransport & det dansk vejr

  Det er rigtigt romantisk med en smuk åben bil til brylluppetkørsel om sommeren og i solskin, det er en perfekt måde at forlade kirken på. Dog skal I sikre jer at taget kan slås op og er tæt, hvis det skulle blive regn på jeres store dag. Flere klassiske biler kan være utætte ved stærk regn, så vær opmærksom på dette faktum.

  Kør selv bryllupsbiler

  Nogle udbyder specialbiler og sportsvogne til Kør-selv bryllupskørsel. Dette er rigtigt sjovt, hvis man er blevet fortrolig med bilen inden. Flere tilbyder kørsel i Ferrari eller lignende til bryllupskørsel. Dette er et imponerende syn, når I kommer ud af kirken, men det er vigtigt at man har prøvet en køretur inden og ved hvordan man takler at køre en Ferrari – for man har ikke lyst til at stå foran 70 gæster og så ikke kan starte eller kan styre den.

  Børn med i bryllupsbilen

  Ja, det lyder jo så romantisk med at have børnene med i brudebilen under bryllupskørsel, når I glider af sted fra kirken, men det kan ofte ende med gråd, stress og frustration under bryllupskørsel. Derfor er det ofte en dårlig ide! Baggrunden er, at mange mindre børn er ret forvirret over alt det der foregår og de er utrygge ved situationen. Så vil I undgå våde øjne, vræl og stress, så overlad børnene til mormor eller søster. Det får I alle meget mere ud af alle sammen og de kan jo sagtens køre bag efter ud og få taget billeder alligevel. Husk også, at mange klassiske biler ingen seler har bag i (dette er fuldt lovligt), men børn skal spændes fast under bryllupskørsel – alt andet er uforsvarligt. Husk det er jeres store dag – det er jer, der er midtpunkt og jer der skal nyde det, så den mest romantiske oplevelse er altså uden børn!

  Chaufførs påklædning ved bryllupskørslen

  Chauffører på bryllupskørsel er som oftest diskret og pænt påklædt under bryllupskørsel. Som regel optræder chauffører i mørkt jakkesæt eller chaufførtøj og hat under bryllupskørsel. Afstem forventningerne med chaufføren, når I har booket drømmebilen – så alle er glade under bryllupskørsel.

  Champagne & pyntning

  Det er ret individuelt med pyntning og servering af champagne (mousserende vin) under bryllupskørsel. Nogle tilbyder begge services, andre lader jer selv stå for dette. Afstem forventninger til dette med chaufføren, når bilen er booket til bryllupskørsel.

 • Q A

  Timepris

  Under hver bilprofil fremgår en timepris. Timeprisen starter altid fra køretøjet forlader ejerens garage, indtil det er tilbage i garagen igen. Alle reservationer er mindst 2 timer, selvom kørslen kun tager 30 minutter. Grunden til dette er, at ejeren skal bruge den samme tid på at klargøre køretøjet, uanset om det skal bruges i ½ time eller 5 timer.

 • Q A

  Booking og betaling

  Vores prisberegningssystem beregner en samlet pris med det samme. Prisen beregnes ud fra bilens maksimale hastighed, afstanden fra A til B via Google Maps og tiden du ønsker at have køretøjet tilgængeligt for fotografering, etc. Der skal betales en procentdel af den samlede pris i servicegebyr når du booker køretøjet. Servicebegyret sikre at køretøjet ikke kan lejes ud til andre på den ønskede dato. Selve bookingen gennemføres først når køretøjets ejer har accepteret. Ført når bookingen er godkendt og accepteret trækkes servicegebyret fra betalingskortet. Betaling af det resterende beløb afregnes direkte med køretøjets ejer.

 • Q A

  Afslag på booking

  Hvis vi mod forventning ikke kan imødekomme din bookning, vil du snarest få besked om dette via mail og SMS. De oplyste betalingskortinfo og betalingsanmodning slettes automatisk i vores system.

 • Q A

  Afbestilling

  Hvis du ønsker at annullere en booking skal dette ske til BookAclassic inden 24 timer efter bookingen blev gennemført. Servicegebyret vil derefter blive refunderet. Hvis en booking annulleres efter 24 timer vil servicegebyret ikke blive refunderet, da køretøjet har været reserveret til dig på den bestilte dato.

  Ingen køretøj på dagen
  Såfremt et køretøjet får mekaniske problemer og derfor ikke kan køre, vil ejeren informere dig om dette snarest mulig inden arrangementet. Du vil få servicegebyr og eventuel betaling til ejeren refunderet, såfremt ejeren eller BookAclassic ikke kan finde andet tilfredsstillende køretøj. Såfremt et køretøj udebliver uden grund eller varsel, bedes du informere BookAclassic snarest mulig – vi har således mulighed for at fjerne køretøjet og tilbagebetale servicegebyret.

 • Q A

  Se køretøjet

  Det er som regel muligt at se køretøjet, efter du har betalt servicegebyr. Få en god snak med ejeren om dine forventninger, se køretøjet med egne øjne, så du ved det lever op til dine krav.

 • Q A

  Betingelser og Vilkår

  Klik her for at læse vores Betingelser & Vilkår.

 • Q A

  Privatlivspolitik

  Klik her for at læse vores privatlivspolitik

Har du brug for mere hjælp?