Jaguar · Bentley · Rolls Royce leje til bryllupskørsel

Bentley, Jaguar og Rolls Royce leje gør bryllupskørslen perfekt

Intet er så nobelt og romantisk som bryllupskørsel i de noble bilmærker fra England så som Jagaur, Bentley og Rolls Royce. Der er en unik royal atmosfære i disse bilmærker. Jagaur, Bentley og Rolls Royce er altid en succes uden for kirken til bryllup og andre fester hvor stemningen skal hæves til en høj standard.

Fotografer benytter altid britiske limousiner til perfekte billeder

Jaguar, Bentley og Rolls Royce der lejes til højtider og bryllupper bliver altid brugt som kulisser til at forevige brylluppet eller festen for fremtiden. Jagaur Bentley og Rolls Royce leje er altid populært til billedoptagelse da disse brudebiler er unikke og skaber en unik atmosfære og sceneri til et hvert bryllup og events.

Jagaur Bentley og Rolls Royce leje - skaber den perfekte bryllupskørsel

Limousinekørsel i de roiale britiske biler fra Jagaur, Bentley og Rolls Royce til højtideligheder, så som jubilæum, fødselsdage, årsdage, kobberbryllup og sølvbryllup og bryllup skaber uforglemmelige øjeblikke. Oplev den forførende ren luksus ved at transportere dagens hovedpersoner i en storslået limousine fyldt med blødt læder, håndlavet træværk og forunderlige detaljer i overflod.

Sådan startede Rolls Royce

Rolls-Royce Ltd. blev skabt over en berømt frokost maj 1904. Henry Royce, en succesfuld ingeniør indgik en aftale med Charles Rolls, ejer af en af de første bilforhandlere i Storbritanien om at bygge en bil ved navn: Silver Ghost - resten er historie. Den efterfølgende serie af to, tre, fire og seks cylindrede biler brød formen for teknik og håndværk. The Silver Ghost, der blev lanceret i 1907, var en bil af legendariske glathed, der afsluttede en 14371 miles næsten non-stop løb, at skabe "den bedste bil i verden" legende. Siden da er Rolls Royce blevet adles foretrukne køretøj da det oser af klasse og stil og luksus.

Historien bag Bentley

W.O. Bentley (kaldet WO blandt venner) og hans bror HM købte Lecoq & Fernie, en fransk auto selskab, omdøbte det til Bentley & Bentley med hovedkvarter i Mayfair. I 1919, efter fabrikation af flyvemotorer under Første Verdenskrig blev virksomheden omdøbt til Bentley Motors. Den første Flying B bil optrådt på motorshow i 1920. Denne Bentley 3 1/2 liter test bil, blev bygget nær Baker Street i London, blev første serieproducerede bil fra Bentley. Nr. 2 af denne  3 1/2 liter bil, blev leveret til Bentleys første kunde i 1921.

Sir William Lions & Jaguar og Daimler

Som en 20-årig motorcykel-entusiast i England, lancerede William Lyons Swallow Sidecar Company med en ven, William Walmsley, i 1922. Fem år senere blev Swallow fashioning organer for chassis bygget af Austin, Fiat, og andre. I 1931 havde Coventry-baserede selskab forenet med nærliggende chassis builder Standard Motor Company at bygge SS1, for "Standard-Swallow". Den første bil til at bære navnet Jaguar optrådte på 1935 London Auto Show. Senere blev Daimler opkøbt af Jaguar og blev deres prestige mærke. De kongelige kører altid Daimler hvis de ikke kører Rolls Royce og Bentley. Den danske dronning har 3 kongeblå Daimler i hendes samling.

Jaguar, Bentley og Rolls Royce leje skaber unikke øjeblikke og uforglemmelige oplevelser!

Section background
Classic vehicle

Har du brug for et klassisk køretøj?

Gør brylluppet eller festen uforglemmelig. Find en drømmebil lige i nærheden.

Find dit køretøj
Classic vehicle garage

Er du ejer af et køretøj?

Gratis annoncering af dit klassiske køretøj. Helt gratis. Ingen årlig afgift eller binding.

Registrer dit køretøj

Ønsker du at få regelmæssige opdateringer?

Tilmeld dig nu

  De seneste klassiske bilnyheder!

  Bliv den første til at få ekslusive tilbud på email fra BookAclassic!

  Få inspiration fra hele verden om arrangementer og klassiske bilrejser!